Kristina Kija Kockar, popularna pevačica i pobednica “Zadruge 1”, zbog redovnih nastupa trenutno boravi na crnogorskom primorju. Nakon još jednog muzičkog uspeha, Kockareva je sve traženija, a ona je ekipi emisije “Premijera” otkrila kako uspeva da se skloni od gužve i uhvati malo vremena i za odmor i plažu.

“Ovo je prvo veče da sam se spustila dole, sklonila sam se od svega. Imam apartman van gužve i ludila. Sad kad sam u Budvi, opet sam se sklonila u neko zabačeno mesto i ne izlazim odavde. Prva pobednica se ne zaboravlja”, rekla je Kija, pa navela da je baš tog dana uspela da ode do plaže i pročita knjigu.

Kija je u ovom intervjuu otkrila i šta misli o kolegama koji je komentarišu na negativan način.

“Ja znam da sam ja recept ako želiš da budeš u novinama – samo pomeni Kristinu Kiju Kockar. Dešavalo se da ljudi pričaju 30 minuta o svojoj karijeri, postavi im novinar pitanje: “Šta misliš o Kiji?”, napljuju me, onda u naslovu stoji moje ime. Toliko o tome koliko su bitni”, istakla je Kockareva.

Kristina je prokomentarisala i izjavu svog bivšeg supruga Slobe Radanovića, koji je izjavio da ne mora više da peva Kiji, jer sada postoji neko ko može to da radi umesto njega.

“Naravno da ima ko da mi peva, gde god da odem, neko će mi nešto otpevati. Ne bavim se tim stvarima iz osnovne škole, kao što nisam PR ovima sa raznim prezimenima, ne znam ni kako se prezivaju, tako nisam ni njemu. Ne zanima me stvarno, nisam u osnovnoj školi”, zaključila je pevačica, čije su reči mnogi protumačili kao aluziju na Anabelu Atijas, koja je u više navrata menjala svoja prezimena, budući da se dva puta udavala.

Ceo intervju možete pogledati u nastavku.

Kija ovom objavom izazvala buru, svi se pitaju da li je mislila na Slobu! (FOTO)


starstar