Dva dana nakon što je operisala doboćudni tumor na dojci, Kija Kockar pojavila se na snimanju Pinkovih zvezdica.

Vidno raspoložena i presrećna što je tumor benigni, Kija je prokomentarisala operaciju i kako teče oporavak.

Malo me boli, moram da priznam, ali pričala sam sa doktorom i rekao mi je da mi je bolje da budem među ljudima, da mi ništa neće faliti ako sedim ovde, prosto da odvratim misli od cele situacije. Tako da eto, došla sam ovde i baš mi je drago, žao mi je što sam propustila dve emisije ali evo me ponovo – rekla je Kija u današnjem izdanju emisije “Premijera”.

Ona je priznala da joj je, sasvim očekivano, sada mnogo lakše kada je sve prošlo:

-Sve se promenilo, ogroman teret je pao sa mojih leđa, nisam znala šta će naći, sve je super, beningno je, čekam samo da zaraste, imam previjanja, da skinem konce i to je to – rekla je Kija.

U bolnici je Kiju posetio bivši suprug Slobodan Radanović koji je, kako se navodi, došao praznih ruku.

Ne, nisam zamerila, sve što sam trebala da imam u tom trenutku, imala sam a i znam da mi je nešto trebalo, otišao bi tad i uzeo. U svakom slučaju hvala mu što me je posetio, došao je iznenada, ja sam se probudila i videla njega i menadžera, eto, hvala im što su me posetili – rekla je Kija i priznala da su je prijatelji grdili što im nije javila šta se dešava.

Kritikovali su me što im nisam javila, posetili su me posle kod kuće, ali što se tiče bolnice, baš sam samo najbliže imala – zaključila je ona.


StarStar