Pevačica Kristina Kija Kockar već mesecima privlači pažnju javnosti, a njena popularnost je sve veća. Zato je na nedavno održanom “Oskaru popularnosti” u Valjevu osvojila čak dve nagrade, a tu se susrela i sa bivšim suprugom Slobodanom Slobom Radanovićem.

Za ekipu emisije “Premijera” Kija je otkrila šta se desilo kada je išla kod bivšeg supruga u stan i kakav je to incident napravio njen pas.

“Zato sam i dovela kuče, da može da se ispiški tamo, pa da odem. Nažalost nema tepih, pa se lako očistilo. Sledeći put će na kauč ili na njega (smeh). Išla sam po mikrofon, ispiškio se, bila sam tri minuta, posle sam otišla na probu. Koliko sam puta bila kod njega a da vi i ne znate, ovo je najgluplja moguća stvar”, rekla je Kija.

Ona je premijernoj ekipi otkrila i da će se uskoro u Beogradu pojaviti njen lični oglas za udaju:

“Uskoro ću biti na bilbordima u Beogradu, to će biti moj lični oglas, biću u venčanici, to će biti moj oglas za sledećeg muža. Ne mogu ja sama odlučivati, osećam da će mi budući muž biti ili pumpadžija, dostavljač hrane, stilista, doktor, novinar ili muzičar”, istakla je ona.

Na kraju, Kija je otkrila da će u narednim danima objaviti novu pesmu koja će u potpunosti iznenaditi njene fanove.

“Do ponedeljka, možda i ranije, izlazi nova pesma. Ludilo mozga, to je nešto što ne očekujete”, zaključila je ona.

Kija pokazala OŽILJAK posle operacije tumora!


starstar