U Jutarnjem programu televizije Pink “Novo jutro” gostovala je pevačica i pobednica prve sezone najgledanijeg rijalitija “Zadruge” Kija Kockar. Ona se osvrnula na nešto što je proteklih dana potreslo javnost kada je ona u pitanju. Naime, jedan sarajevski novinar pevačici je pretio smrću, te rekao da je trebalo da je ubiju bombe u NATO bombardovanju. Pored nje, isti novinar pretio je i Slobi Radanoviću, rekavši da ako njih dvoje pevaju u Sarajevu, da će to učiniti “pod njegovim ljudima i bombama”.

“Ja se ne bojim, ali sve može da utiče na druge ljude. Da mi neko preti bombom. Mene nazivati nacionalistom, pojavili su neki tvitovi gde sam ja navodno napisala nešto protiv drugih nacija. Ja sam to demantovala, a onda me je on napao. To je novinar i treba da ima neku etiku. A on meni preti da ne smem doći u Sarajevo. I te kako mogu doći u Sarajevo, tamo imam mnogo prijatelja”, rekla je Kija i dodala:

“Živela sam dve godine u Abu Dabiju, moje dve kume su polumuslimanke, moje celo društvo je mešano. Moje sve drugarice su iz Sarajeva muslimanke, nemam nijednu Srpkinju drugaricu koja je iz Sarajeva. Družim se sa njima, ja sam radila sa 160 nacija”, rekla je Kija u “Novom jutru”.

Kija ističe da bi okrenula glavu da nije došlo do ozbiljnih pretnji od strane dotičnog novinara, ali kako je koristio govor mržnje i uputio pretnje smrću, moraće da reaguje u skladu sa zakonom.

“Pretio mi je bombama. On je dečko koji je pre toga napisao svašta o meni, samo da je ostalo na tome rekla bih ok. On je onda napisao da sam četnikuša koju je NATO trebalo da ubije 1999. Posle sam čula, ne znam da li je istina to, da li je pouzdana, a onda smo dobili pretnje, da nećemo nikada doći u Sarajevo i ukoliko se taj nastup dogovori da ćemo biti pod njegovim ljudima i da ćemo biti pod bombama. To je pretnja smrću, meni terorizam, jer to je nastup gde će biti više ljudi. Ja se nadam da je sve ovo u vezi lajkova, a s obzirom da su pretnje, reagovaću naravno”, rekla je Kija u Novom jutru.

Celo gostovanje pogledajte u nastavku.

KIJA PRVI PUT PROGOVORILA O RASKIDU: Mislili su da on ne postoji! (FOTO)


starstar, printscreen