Popularna pevačica i članica žirija “Pinkovih zvezdica – All Stars” Kristina Kija Kockar promovisala je u “Novom jutru” TV Pink svoj novi singl “Amorova strela”, koji je oborio sve rekorde na Jutjubu i oduševio njene fanove. Kija je istakla da je prezadovoljna novim projektom i uspesima koje niže, a posle profesionalnih pitanja usledila su ona privatna, te je Kockareva otkrila da je ponovo emotivno ispunjena.

“Jesam se zaljubila, imam dečka već neko vreme, ali je on van Srbije, tako da sam to sklonila od javnosti. Ostaće na tome i to je to. Bitna je pesma, to je najvažnije”, objasnila je Kija, koja je dala zanimljiv odgovor na opasku Predraga Sarape da li daleko od očiju znači i daleko od srca.

“Kada znate da to održavate, ne mora to tako da bude”, objasnila je Kija.

Ona se, takođe, osvrnula i na nedavno održan humanitarni koncert na kojem je učestvovala zajedno sa Leontinom Vukomanović i Pinkovim zvezdicama, sa kojima je pomogla deci oboleloj od raka.

“Koncert je brzo rasprodat, svi su bili oduševljeni našim nastupima, možete pogledati i na Jutjubu i na Instagramu kako je bilo. Hvala ljudima koji su došli, celoj organizaciji, Pinku, Andrei i Milici i Željku Mitroviću”, nije krila zadovoljstvo Kockareva.

Njeno gostovanje pogledajte u nastavku:

KIJA PROMENILA LIČNI OPIS! NEĆETE JE PREPOZNATI SADA! (FOTO)


starstar, printscreen