Toliko joj je pozlilo da nije mogla da stoji na nogama!

Kristina Kija Kockar protekle nedelje se razbolela, a zbog toga morala je da otkaže sve poslovne obaveze i posveti se sebi.

Ona se prvo požalila koleginici Katarini Živković, s kojom trenutno boravi u Americi, te joj rekla da se ne oseća najbolje. Zatim, završila je čak i na infuziji, a prehladu je, kako se navodi, “vukla” danima.

– Sve je bilo u najboljem redu, a onda se požalila Katarini da se oseća loše. Mislila je da je reč samo o prehladi, da će mirovati dan, dva i da će to proći. Međutim, u jednom trenutku joj je toliko pozlilo da je morala da traži pomoć lekara. Otišla je ambulantu gde je primila infuziju, a lekari su konstatovali da joj je organizam, pored prehlade, loše reagovao i na promenu klime. Nakon toga se Kija osećala bolje, ali prehladu danima nije mogla da izleči, zbog čega je morala da otkaže poslednje nastupe u okviru turneje”, rekao je izvor blizak pevačici, koja je o bolesti pisala i na svom instagramu, ali nije želela da otkriva da je situacija ozbiljnija i da je završila u bolnici.

https://www.instagram.com/p/B8DsCYwH5C-/

– Izvinjavam se svima za poslednje otkazane svirke, jer sam bolesna. Mislila sam da će mi biti bolje, ali nažalost nije, tako da neću raditi ni sledeće dve, već samo Kaća – poručila je tada Kockareva, koja se ovog vikenda vraća u Srbiju, gde će nastaviti brigu o zdravlju.


STARSTAR, PRINTSCREEN, INSTAGRAM