Nikolina Kovač i Saša Kapor pre tačno nedelju dana postali su bogatiji za prinovu, koja ih je neizmerno usrećila – posle sina Nikolaja, lepa pevačica rodila je ćerkicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Nikoleta, a danas po njih dve došao je ponosni tata.

On je nešto pre podneva izveo Nikolinu i Nikoletu iz porodilišta “Narodni front” i s osmehom na licu pozirali okupljenim fotoreporterima. Ponosna mama nije skrivala sreću jer je posle sina postala i majka devojčice.

“Osećaj je božanstven! Predivan osećaj, jedna totalno druga energija! Ne možete reći:”Ovo mi je draže”, nego jednostavno drugačija energija! Preposeban osećaj, baš sam presrećna! Malo sam zbunjena, prvi put izlazim u svet uopšte, imam tremu, ali želeli smo, prošle godine smo poželeli da dobijemo devojčicu i hvala univerzumu što je uslišio naše želje”, istakla je Nikolina, a potom dodala da će se sestri Nikoleti najviše obradovati brat Nikolaj.

“On je preushićen, mogu samo da mislim kakav će to susret da bude”, priznala je lepa pevačica, koja je priznala da ćerkica liči na nju.

 

NOVI PAPARAZZO! Šok slike: GOLA LUNA! Šabanov sin: Goca mi je VRAČALA da nemam decu! Hurem OTELA Emini milionera! Miljanin otac na samrti!


starstar