Sinoćnja emisija “Gledanje klipova” poremetila je mnoge odnose. Odnos između Lune Đogani i Marka Miljkovića ozbiljno je bio poljuljan nakon što je zadrugarima pušten klip u kome su glavni akteri bili Dragana Mitar i Marko u krevetu. Posle dve svađe, između para je palo pomirenje. Međutim, izgleda da nije sve razrešeno:

“Ja ne mogu tako, klik, klik, ajde sad svađamo se, ajde sad mirimo se”, rekao je Marko Luni.

“Što smo se pomirili onda?”, upitala ga je tužno Luna.

“Pomirili smo se da bismo zalečili vezu, ja tako funkcionišem. Samo što treba da prođe neki period, bezveze je što radimo na taj način”, nastavio je Marko.

“Zašto stalno prebacuješ na mene, uvek sam ja kriva za sve. Ti vidiš samo da sam ja uvek kriva”, prokomentarisala je Luna.

“Ti hoćeš da se svađaš, da se biješ, kapiraš da to nije normalno. Bežao sam od tebe i dranja, kao dva manijaka smo”, primetio je Marko, pa nastavio:

“Okej, ja sam sve pokrenuo jer se nisam setio glupe rečenice, ja sam kriv, ali…”

“Ali sam ipak ja kriva? Da me gurneš u jezero sad, ti ćeš da kažeš da sam ja kriva što si me gurnuo u jezero”, nezadovoljno mu je zamerila Luna.

Blogerka je je zatim napustila svog dečka i nastavila sa svojim dnevnim aktivnostima. Čini se da posle sinoćne noći, nijedan odnos u Zadruzi više neće biti isti.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Luna nije mogla da veruje kad je videla kakvo rođendansko iznenađenje su joj priredili! (VIDEO)


starprintscreen