Nada Macura, PR Hitne pomoći, ponovo je dospela u žižu javnosti kada je u dva uključenja uživo napravila dve greške, i to u razmaku od samo nekoliko sati.

Macura je oba puta preimenovala ulice u kojima su se dogodile saobraćajne nesreće o kojima je pričala, što je pokrenulo polemike na društvenim mrežama.

Iako je u prvi mah delovala sasvim u redu, kako vreme prolazi Macura postaje veoma razočarana, pa je rešila da se oglasi u emisiji “Ekskluzivno”.

“Nisam robot, ovim poslom se bavim deset godina i eto, dogodila se dekoncentracija, a možda mi je i iz vasione došlo da napravim neki gaf. Od dva do četiri je najranjiviji period čoveka u spavanju. Ja ustajem u pola četiri, lišavam sebe fiziološke potrebe i možda time štetim svom zdravlju. Ali moram da sam na vreme na poslu, moram da izađem pred kamere, pa eto, dogodi se i lapsus”, priznaje Nada i dodaje da je razočarana što su njeni lapsusi postali tema dana:

“Kad sam došla na posao, rekla sam “Nemojte da mi prepričavate ništa, uopšte me ne interesuje“. Što se mene tiče, neka ovo traje i do kraja mog života, ali mislim da ovu sprdnju na moj račun nisam zaslužila, prvenstveno kao lekar, a onda i kao osoba koja novinarima izlazi u susret”.

Poslušajte šta je Nada rekla u emisiji “Ekskluzivno”: