Pre nekoliko dana objavljeno je da je lepa srpska glumica, jedna od zvezdi hit serije “Ubice moga oca” Jelisaveta Orašanin, u vezi s proslavljenim srpskim reprezentativcem Milošem Teodosićem.

“Prvo što želim da kažem da sam bila u predivnoj vezi s Vukom sedam godina, ali i da mi nismo zajedno od prošlog leta. Mi jednostavno nismo osećali potrebu da o tome obaveštavamo medije i pričamo o privatnom životu. Kažem ovo da ne ispadne da smo napravili glupost kada se piše i priča ovako, nas dvoje nismo zajedno, ali i dalje imamo divan odnos “, rekla je Jelisaveta za “Mondo” i dodala:

“Mi smo pre svega prijatelji, radili smo zajedno predstavu, onda Ubice moga oca i mi normalno funkcionišemo. Nastavili smo dalje sa svojim životima“.

Na pitanje da li je u vezi sa Milošem, lepa glumica je kroz osmeh rekla:

“Ništa preko ovoga što sam rekla ne bih pričala. Ovo je zaista poslednji put da pričam o privatnom životu. Takvih priča su pune novine, a niko od toga ne postaje pametnijiTi natpisi su izazvali toliko pažnje. Ja sam pre svega glumica, umetnik i trebalo bi o tome pričati”.