“Pinkova zvezda” Sloba Radanović već neko vreme viđa se sa udatom Jelenom Đuričanin, koja je otvorila dušu i priznala čime ju je osvojio i kako provode vreme.

– Sloba je pevao na proslavi mog rođendana prošle godine, tada smo se i upoznali, ali imam utisak da ga oduvek poznajem. Prirodno se ponaša i to mi je veoma bitno, jer ne volim folirante. Iskren je i pažljiv, veliki vernik i humanista. On se loše oseća zbog svega što se dogodilo u protekle dve godine, a ja umem da ga slušam. Sloba me privukao malim, ali za mene ipak velikim stvarima i to čini svakodevno – rekla je Jelena za “Informer” i dodala:

 

View this post on Instagram

 

🧘‍♂️

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

– Ljudi misle da smo u vezi jer smo često zajedno, ali kada su tu novinari i kamere, ja se pomerim iz kadra jer nisam javna ličnost, bili smo zajedno i u pozorištu, a sada smo u Moskvi. Oboje smo bili kod osteoropate, jer ja imam problem sa migrenom, a Sloba sa sinusima.

Ona je objasnila da ne psotoji nikakav problem između Slobe i njenog muža.

– Sloba i moj muž su se upoznali, ali niko nikome nije pretio. On mene uvek podržava i ne bi imao ništa protiv da sam sa Slobom, on je stabilna ličnost i ako nismo uspeli kao partneri, ne znači da se ne volimo i ne poštujemo – objasnila je Jelena, Slobina prijateljica.

Sloba i Anabela postale PRVE KOMŠIJE! Pevač kupuje PENTHAUS u njenoj zgradi!


starinstagram