Poznato je da je već duže vreme Duško Tošić u Kini gde igra za kineski fudbalski klub Guandžou. Međutim, njemu ističe ugovor u maju, te postoji mogućnost da se vrati u Srbiju. Kako saznajemo, mužu pop dive, ponuđen je ugovor od strane čelnika kluba Crvena Zvezda. Jelena Karleuša se  posebno obradovala ovome, kao i njihove ćerkice Atina i Nika koje žele da što više vremena provode sa svojim ocem.

„Duško je već bio igrač Zvezde od 2010. do 2012. godine, tako da je logično što ga ponovo žele u klubu, ali ne samo zbog toga, svakako je ključni razlog i njegov kvalitet”, započinje naš izvor i dodaje:

„Vest da ga Zvezda ponovo traži posebno je obradovala njegovu ženu Jelenu i ćerke. One bi najviše volele da Duško prihvati tu ponudu iako je zarada manja od one Kini. Njima Duško mnogo nedostaje, a ako bi se vratio u redove srpskog prvoligaša, bili bi svi na okupu. Dok je igrao u Turskoj, Jeleni je bilo lakše. Mogla je kad god joj padne na pamet da sedne u avion i ode sa decom kod muža, a sada kada je u Kini, to je ipak komplikovano jer je daleko”, objašnjava naš izvor i nastavlja:

Jelena Karleuša presrećna zbog povratka muža!

„Jelena Karleuša baš zbog toga i rekla mužu da novac nije bitan i da bi bilo sjajno kada bi se bar na jednu sezonu vratio u Srbiju, rekla mu je da dobro razmisli i da bi im značilo da je on sada uz nju i decu. Ipak je prethodna godina ostavila traga na JK jer je izgubila majku Divnu, tako da bi joj Duškov povratak bio odličan oslonac da sve to konačno prebrodi. On, međutim, još uvek nije davao nikakve zvanične izjave povodom novog angažmana, jer mu verovatno nije lako da prelomi. Sa jedne strane su odlični uslovi u Kini, a sa druge porodica, domovina, kao i klub u kom je ostvario prve značajnije uspehe! U svakom slučaju, ako reši da se vrati, to će najviše obradovati i njegovu porodicu, ali i sve zvezdine navijače”, završava naš izvor.

https://www.instagram.com/p/B7q_6yTB4Ba/

Podsećanja radi, Duško je 2018. potpisao ugovor sa kineskim klubom na dve godine. Taj ugovor ističe u maju, a spekuliše se da je od tada zaradio skoro 10 miliona evra. S tim u vezi se oglasio i Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde, i rekao da ne zna koliko je realno da Duško prihvati njihov poziv, ali je dodao da bi ga svi u klubu oberučke prihvatili. Ostaje da vidimo kakvu odluku će porodica Tošić – Karleuša doneti u maju.


StarStar, Instagram