Zerina Hećo već nedeljama ne može da dođe sebi. Nervni slomovi zbog bivšeg dečka Baneta Čolaka skoro su svakodnevni. Njena majka Sanela sve to još gore preživljava, a u svojoj ispovesti za STAR otkrila je pravu istinu o Čolaku.

„Strašno je to što moja ćerka doživljava od Baneta i od njegove majke! Oni su mnogo loši ljudi kada mogu tako da se igraju njenim životom! Samo ljudski monstrum može da se sprda na račun njenog silovanja! Kako mi je rekla Zerina kad smo se čule, ona će protiv Baneta podneti tužbe. Tog čoveka, verovali ili ne, nisam nikada upoznala, a dva meseca je živeo u Sarajevu u iznajmljenom stanu. Zvao me je samo kada ne može da dobije Zerinu da proveri gde je. Nije ga bilo sramota da me zove u po noći i da me maltretira. Pratio je i proganjao moju ćerku po Sarajevu, pa sam još tada pomislila da sa njim nešto nije u redu”, priča Zerinina mama za STAR.

A ŠTA JE JOŠ OTKRILA O ČOLAKU I ZERINI SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!

NOVI STAR! Davida se ODRIČE MAJKA: Može da se ISELI IZ KUĆE, Aleks ovde ostaje! ISPOVEST Zerinine mame: Imam DOKAZ, Bane je BOLESTAN! Draganin muž: SMUVAĆU STANIJU, sviđam joj se! Darko Lazić sve OSTAVLJA Ani!


starstar