Gostujući u jednoj emisiji, pevač Haris Džinović otkrio je detalje iz porodičnog života o kojima do sada nikad nije pričao javno. Naime, kako je istakao, on i te kako obavlja kućne poslove, i to razne, na šta se njegova supruga Melina iz publike samo slatko nasmejala.

NOVI SVET OTKRIVA! OVO PRIJA NEĆE OPROSTITI BRENI! TAJNA NATAŠE BEKVALAC: EVO KO JE ON! EDOVA MAJKA NA SAMRTI! LUNA MORA NA OPERACIJU!

Marija Kulić se vratila u Zadrugu sa malim Željkom! Čuva ga OVAJ MUŠKARAC – nema ni majke ni dadilje na vidiku!

Siniša došao u sud da UNIŠTI Draganu Mitar! Izneo glavnI DOKAZ!

Haris Džinović je rešio da otvori sve karte!

 

– Pevači rade, ali imaju tu privilegiju da nemaju radno vreme – prokomentarisala je Sanja Marinković, što je i navelo Harisa Džinovića da kaže ono čemu se niko nije nadao.

– Pevači rade, rade i po kući. Vi ne znate da ja peglam, ne znate da ja kuvam, vi ne znate da ja šijem… – otkrio je u “Magazin In-u”.

Popularni pevač u srećnom je braku sa 29 godina mlađom kreatorkom Melinom Džinović, a iako ona važi za jednu od lepših žena na našim prostorima, Haris tvrdi da ne brine o tome da li se njegovoj supruzi udvaraju drugi muškarci.

– Ne mora ona otići na put, nju može neko preoteti u komšiluku, to samo zavisi od nje. Za sada je Melina jedna visokokvalitetna i moralna osoba, koja vodi računa o tome da bude odana supruga, dobra majka i dobar prijatelj. To su njene sjajne osobine, tako da veoma malo šanse ima, skoro nikakve, da ona krene takvim putem – izjavio je o svojoj supruzi svojevremeno za Blic.

Zbog poslovnih obaveza Melina je svakodnevno na putovanjima širom sveta gde se susreće sa mnogim svetskim zvezdama. Njenog supruga Harisa Džinovića to previše ne dotiče, jer kako tvrdi, ona poseduje sve kvalitete koje jedna supruga i majka treba da ima i zato muškarci mogu samo da pokušavaju da mu je “ukradu”.

Pevač takođe ne krije da je posebno ponosan na Melinu zbog njenih poslovnih uspeha, gde njene kreacije nose i pojedine svetske zvezde poput Dženifer Lopez i Eve Longorije.

– Moram izdvojiti ta njena svetska putešestvija i susrete sa velikim zvezdama, to je stvarno nešto veliko. Evo sada je bila u Kataru, pa ide za London, pa za Los Anđeles, tako da je to dosta veliko – ističe Haris i otkriva da Melina ume da se nosi sa velikim poslovnim izazovima:

– Iskren da budem, ona je jako smirena, ona ima tremu za neke druge stvari, ali u tome što radi vrlo je ozbiljna. Poslovno je ekspeditivna i dobro zna šta treba da kaže, kako treba da se ponaša i ide joj sjajno – rekao je za Blic.

Haris i Melina ponosni su roditelji ćerke Đine i sina Kana, a pevač otkriva da li su strogi kada je u pitanju vaspitavanje dece.

Pored muzike, velika Harisova strast je i fudbal, mada iako je nekada sanjao da postane profesionalni fudbaler, današ više iz hobija prati ovaj sport.


StarPrinscreen