U drugoj emisiji 19. sezone “Magazina In” autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je Snežanu Dakić, TV novinarku, estradnu umetnicu Lepu Lukić, pevačicu Zoi, pevačicu i bivšu zadrugarku Nadeždu Biljić, glumicu Lidiju Vukićević, novinara, autora bloga i emisije “ESTRADAnje” Milivoja Milija Čolića i motivacionog trenera i glumca Sinišu Ubovića.

Gosti su bez dlake na jeziku otvorili dušu i progovorili o svom profesionalnom, ali i privatnom životu. Na aktuelne teme osvrnula se i Nadežda Biljić, koja je nedeljama unazad u žiži javnosti zbog svega što je doživela od svojih bivših emotivnih partnera iz “Zadruge”.

– Svaki odnos se zasniva na iskrenosti i na pravom prijateljstvu… Ako toga nema, onda nema ničeg – objasnila je Nadežda, u čije se izlaganje odmah umešala Sanja.

Ovi, što si sa njima završavala odnose, baš su ti bili prijatelji.

Nadežda je potom govorila o svojim iskustvima s muškarcima, a njeno izlaganje ponovo je inspirisalo voditeljku na komentar.

Kada me tek upoznaju, oni misle da sam ja neosvojiv tron. E onda, kada ih ja pustim blizu sebe… – pričala je Nadežda, koju je prekinula voditeljka.

– Kako, bre, neosvojiv tron? Ti u onom rijalitiju imala najveći broj muškaraca – podsetila ju je Sanja, posle čega je usledilo njeno pravdanje.

Ne propustite novo izdanje emisije “Magazin in” u subotu u 17 sati na TV Pink!

 

Veliki šef obavestio zadrugare da Nadežda ČEKA DETE s Tomom: Bane Čolak se KRSTIO!


promopromo