Kako magazin Star saznaje, kod Nade Topčagić je ovih dana baš veselo. Izgleda da je pevačica rešila da još uvek nije za bacanje, te je prihvatila jednu zaista zanimljivu ponuku!

Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO)

Verica Šerifović radi u poslastičarnici punom parom! Marija ima zadatak da degustira i ocenjuje!

Nije mu ispunjena poslednja želja! Otkrivamo kako je Šaban Šaulić želeo da bude sahranjen!

Nada Topčagić ne odustaje od svoje zamisli!

Nada Topčagić izjavila je kako je dobila ponudu da se slika u malo slobodnijem izdanju za jedan časopis! Ona je navodno tu ponudu prihvatila i čeka da je pozovu da se detaljno dogovore oko fotografisanja!

– Kada se obnaže žene mojih godina, lepo je videti negovanu ženu! Dobila sam ponudu za jedan časopis da se slikam u seksi izdanju, bez namere da se prikazujem kao seks bomba, projekat se zove Volim oblo! To će biti umetničke fotografije! – izjavila je Nada Topčagić.

Međutim, kada je njen muž Zlatko čuo za to, poludeo je! Čak joj zapretio razvodom!

Nada Topčagić je opičena i nju zato svi vole, ali Zlatko neće ni da čuje za to slikanje. Još mu je gore bilo što se Nada javno pohvalila. Ma, haos je nastao, urlao je na nju. Ona se samo smejala, a onda je shvatila da je vrag odneo šalu, pa je rekla mužu da se smiri i objasnila mu da se neće gola slikati, već će samo biti malo provokativnija. Ali džaba, Zlatko ne popušta: “Slikaj se gola i završili smo, ima da se razvedemo, pa ću svima da javim da smo se razveli jer si se slikala gola!” Onda je ona kao odbila ponudu, a da li je stvarno odustala ili je samo htela muža da smiri, to ne znam! – priča za magazin Star Nadina komšinica!


Star