Nemili događaj koji je zadesio Natašu Bekvalac, kada je njen suprug Luka Lazukuć fizički nasrnuo na nju, osudile su mnoge njene kolege, a tom prilikom se i Goca Tržan oglasila na Tviteru i dala svoj sud.

Da podsetimo, Bekvalčevu je muž pretukao i naneo joj povrede na licu. Ona ga je odmah potom prijavila u policiji za fizičko maltretiranje. Pre nekoliko dana je održano ročište na kome još ništa detaljno nije utvrđeno.

Goca smatra da će zbog ovakvog postupka Lazukić zasigurno biti “zvezda rijalitija”, a evo šta misli o IT stručnjaku o onome što je uradio njenoj koleginici.

“Ja ne poznajem čoveka, niti znam konkretno situaciju šta se dešava. Ali ako se desilo to što se piše po novinama i ono što sam čula, to nije džentlmenski, ni muški tako se ponašati. Pod uslovom da je tačno sve to što piše u novinama, sve uzimam sa rezervom. O njemu nemam mišljenje, stvarno čoveka nisam videla u životu, mislim da bi od mene bilo neodgovorno i nepromišljeno da komentarišem nekoga koga poznajem. Ali vrlo dobro poznajem srpske medije, vrlo je verovatno da će biti zvezda nekog rijalitija. To je prosto logičan sled svega onoga što se desilo”, rekla je Goca.

Goca Tržan želi sreću Ivanu na detetu koje čeka, ali je odlučna: To nije deo mog života


Starinstagram, printscreen