I predstojećeg subotnjeg popodneva u omiljenoj vikend emisiji zabavnog karaktera ”Magazin In”, autorka i voditeljka Sanja Marinković pripremila je zanimljive teme za razgovor sa svojim gostima, a u pitanju su: pevačice Goca Tržan, Nada Topčagić i Viki Miljković, pevač i zvezda rijalitija ”Zadruga” Slobodan Radanović, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca i glumci Uroš Jovčić i Đorđe Stojković.

U jednom trenutku u studiju se poveo razgovor o ljubavi, a onda su pevačice Goca Tržan i Nada Topčagić počele da govore o seksu. Budući da se Goca nije bila saglasna sa tim da su nekada u javnosti ljudi delovali čednije i odmerenije, sukobila je svoje mišljenje sa starijom koleginicom, što je izazvala pometnju u studiju.

“Bili ste hipici i kr*sali ste se u komunama. Tišinčina”, rekla je Goca starijoj koleginici u ”Magazinu In”, na šta je ona odogovorila:

“Nije tačno!”, rekla je Nada, a onda odbrusila Goci:

“Da si ti direktno raščerečila noge i s*ks imala. Kad si to radila?”, upitala ju je Nada i sve u studiju ostavila u šoku.

Gosti Sanje Marinković i predstojećeg subotnjeg popodneva otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih života i svojim iskrenim ispovestima osvojiti srca miliona gledalaca TV Pink – zato ne propustite novo izdanje “Magazina in”, koje je na programu TV Pink u dobro poznatom terminu, u subotu 22. decembra, u 17 sati!

Goca Tržan sa knedlom u grlu progovorila o ubistvu svog kuma: ON NE BI NI MRAVA ZGAZIO! (FOTO)


starprintscreen