Goca Šaulić se pomirila sa Hasanom Dudićem!

Desetak dana pre tačnog datuma tragedije, održan je godišnji pomen kralju narodne muzike Šabanu Šauliću. U Aleji zaslužnih građana okupio se veliki broj njegovih prijatelja, kolega i familije koji ni nakon godinu dana ne žele da prihvate da Šabana više nema. Suze i jecaje neutešne ćerke Ilda i Sanela i supruga Goca Šaulić nisu mogle da zadrže, pa su oči, crvene i otekle od plača, skrivale iza velikih crnih naočara. Samo je Mihajlo, jedini muški predstavnik porodice, imao snage da ostane smiren i dostojanstven u svom bolu. Čak je održao i kratak govor kako bi se svima zahvalio što nisu zaboravili njegovog oca i što ga i dalje cene, uvažavaju i poštuju. Dok je slušala sina kako toplo govori o ocu, Goca se od tuge i bola umalo srušila, pa su je Sanela i Ilda jedva pridržale da ne padne jadna preko mermerne ploče.

Bukti estradni rat! Darko Lazić i Ljuba Aličić ne prestaju sa prozivkama!

Teodora i Anđelo RASKRINKANI! Rijaliti par i dalje u vezi – Isplivale paparaco fotke!

NOVI STAR! Šok detalji tajne veze Ane i Karića: OVDE SU IMALI SE*S! Zilha UNIŠTILA Eda na sudu! ŠOK:Rada i Milan ponovo zajedno! Šabanovo nasledstvo NESTALO!

Na iznenađenje mnogih posle punih pet godina koliko ne razgovaraju, Hasan Dudić pojavio se na Šabanovom pomenu na Novom groblju. On je pružio ruku pomirenja snahi Gordani i njenoj deci, a oni su ga izgrlili i izljubili kao da se nikad nisu ni svađali. Kako se oduvek pričalo, Hasan navodno nikad nije prežalio što se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu kada je Šaban uslikan sa Ivonom Negovanović Cucom, zbog čega su Goca Šaulić i njena deca prekinuli svaki kontakt sa njim, smatrajući da ih je izdao.

– Goca Šaulić je izgleda okrenula novi list. Posle toliko godina smogla je snage i okrenula Hasana na telefon kako bi ga pozvala na godišnjicu i ručak koji je organizovala Šabanu u čast. Izjadala mu se kako joj je teško da živi sama, kako često sanja Šabana i da joj je, kako vreme prolazi, sve teže i teže. Hasan joj je pružio podršku i rekao joj da mora da ide dalje zbog svoje dece i unučića -ispričao nam je izvor blizak Goci, a Hasan je sa zadovoljstvom ispoštovao porodicu i sa njima otišao na porodični ručak.

Haris Džinović je dugogodišnji prijatelj porodice Šaulić. I njega je, kao i mnoge, Šabanova  smrt mnogo potresla, zbog čega je sve ovo vreme velika podrška i Goci i njenoj deci. Nažalost, on nije uspeo da stigne na Novo groblje kada je održan pomen nastradalom pevaču, budući da se 17. februara navršava tačno godinu dana od tragedije. Kako smo saznali, Harisa su obaveze sprečile da kolegi i prijatelju oda počast, ali je zato Melina u poslednji čas stigla da podrži Ildu i sve Šauliće u ime porodice Džinović.

Iako je poprilično kasnila, a neki kažu i da se uspavala, to joj niko nije zamerio, ali se ona naljutila na Brku jer joj je u poslednji čas prepustio tu obavezu, a dogovor je bio da ide i on. Najvažnije je da se setila i da je došla, a kako su joj oči bile umorne, sve vreme je nosila velike naočare.

 


StarStar