Miljana Kulić u poslednje vreme često dolazi u sukob sa svojim rijaliti cimerima. Sinoć je nastao pravi haos kada je ušla u okršaj sa Markom Miljkovićem, kada je čak došlo i do polivanja vodom. Produkcija je rešila da je diskvalifikuje, a voditelj Milan Milošević je obavestio zadrugare da je Miljana izbačena iz Zadruge.

Naime, Miljana je u toku sinoćnjeg programa iznela niz optužbi na račun produkcije, te je istakla kako je ona ugrožena u rijalitiju.

NOVI SVET OTKRIVA: POSLE ANE I LUNA BILA SA STEFANOM! DOKAZ- INTIME SLIKE I PORUKE IZ TELEFONA! MARKO ĆE POLUDETI!

Dan Zaljubljenih?! Dragana Mitar ODLEPILA! Edise k*rvo, zarađuješ na meni! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora LEZBEJKA? Tek sada otkrila PRAVU ISTINU – ipak više voli…

– Tata, pritisak mi je 190 sa 112, Zorica mi je dala lek. Pijem lekove napamet, ne zna da li smem to da pijem. Niko neće da reaguje, ne znam šta da radim. Marko Miljković je ulazio u apartman. Tata, imam velike probleme, momentalno kreni po mene. Ozbiljne stvari su u pitanju, mešaju se terapije, svašta mi se daje. Neka mi pomogne neko, ugrožena sam. Obezbeđenje je došlo sa pritiskom 190 sa 112 i sa 120 otkucaja da me vodi u zatvor. Niko neće da reaguje, morala sam da bacim aparat u afektu – govorila je Miljana, a onda ju je voditelj Milan prekinuo i otkrio da Kulićeva laže:

– Gledaoci su videli koliki je Miljanin pritisak, snimljeno je! 148 – govorio je Milan, a onda je Miljana nastavila:

– Videli su gledaoci! Nije mi dobro, pritisak mi je visok, napamet pijem lekove ovde, uzimam od zadrugara, Zorica mi je dala lek, ne znam da li smem to da pijem. Momentalno ih zovi da me puštaju odavde. Molim vas, ne može niko u dečiji apartman da ulazi! Moje dete je ovde ugroženo! Tata zovi advokata, ovo je logor, ovde me maltretiraju – govorila je Miljana, a nakon svih ovih uvreda na račun produkcije, Veliki šef je doneo odluku da bude Miljana izbačena iz Zadruge.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:


StarStar