Prošlo je tačno devet dana otkako je bitku s bolešću u svom domu u beogradskom naselju Altina izgubila Divna Karleuša, poznata radio voditeljka i majka Jelene Karleuše. Divna je od imovine ostavila kuću u Zemunu, koju njena ćerka Jelena nipošto ne želi da proda, za šta ima dobar razlog.

“Jelena je oduvek isticala da joj je majka centar sveta, pa je njenu smrt veoma teško podnela. Ona je čvrsto rešila da Divninu kuću nikada ne proda, a neće dirati ni stvari koje je njena majka imala u domu. JK želi da sve ostane netaknuto, da bi je to podsećalo na majku kada bude posećivala njen dom” – kaže dobro obavešteni izvor Informera i dodaje:

“Divna nije htela da ode iz te kuće. Jelena i njen muž Duško su želeli da joj kupe luksuzan stan u prestonici, ali voditeljka nije htela ni da čuje za to. Ta kuća je na kraju slepe ulice i tamo je Divna imala svoj mir, koji nije želela da joj iko remeti”, priča izvor i dodaje da je u toj kući deo detinjstva provela i sama Jelena, posle razvoda njene majke i oca Dragana.

OD TUGE ZA MAJKOM KARLEUŠA IZGUBILA GLAS: Duško hitno pozvao lekara, a OVO je dijagnoza!


starinstagram