Nova sezona emisije “DNK” ponovo je u vrhu gledanosti, a milionska publika najgledanije komercijalne televizije u regionu jedva čeka da sredom od 22.45 na TV Pink vidi nove dogodovštine naših sugrađana. Ovoga puta voditeljka Natalija Simović upoznaje nas sa Janom i Nikolom, koji želi da sazna da li je biloški otac deteta za koje Jana tvrdi da je njegovo.

Nikola i Jana nikada nisu bili u pravoj vezi, već kako ona tvrdi samo “usputna kombinacija” i “rame za plakanje” posle njegovog razvoda. Dok su bili u takvoj vrsti neobavezne veze, Jana je bila u dugoj romansi koja se raspala upravo zbog Nikole. Isključena je mogućnost da je njen bivši dečko otac deteta, jer je u privatoj režiji uradio DNK analizu, koja je pokazala negativan rezultat. Iako dete po rečima naših sagovornika liči na Nikolu, on ima otvorenu sumnju u to da je biološki otac, jer tvrdi da je u to vreme Jana pored njega bila u kontaktu sa bar još dvojicom muškaraca.

Samo rezultat DNK testa može doneti pravo rešenje za ovaj “neobavezan” par, te – očekujte neočekivano, i ove srede, 10. oktobra od 22.45 časova na TV Pink.

 

 

 

NOVI PAPARAZZO! Šabanov sin PRETI UBISTVOM, hoće da obije kuću u Krčedinu! Bojanić otkriva SVE TAJNE zadrugara! Marko se SVETI Anabeli! Stanija se udaje!


promopromo