Pevačica Nadežda Biljić preživela je pravu dramu pre dva dana! Naime, u toku noćij je iznenadaskočio pritisak zbog kojeg je završila u bolnici. Bivša zadrugarka se, kako smo saznali, odmarala u svom domu i spremala se za spavanje, kada je osetila ubrzan rad srca i stezanje u grudima, zbog čega je dobila napad panike. Toma tog trenutka nije bio u stanu, što ju je još više uznemirilo.

Nadežda se prepala jer nikada pre nije osećala takve simptome i jedino joj je bilo bitno da se bebi ništa ne desi. Odmah je pozvala Tomu da mu kaže šta joj se dešava, ali je on bio nedostupan – ispričao je pevačicin blizak prijatelj, koji joj je na kraju priskočio u pomoć i odvezao u bolnicu.

Pozvala me, i uplakana jedva uspela da mi kaže kakve simptome oseća. Ja sam odmah seo u auto i otišao po nju, odvezao je u „Narodni front“ i tek nakon što su je lekari pregledali i prepisali lek za visok krvni pritisak, vratio sam je kući – ispričao je Nadeždin prijatelj za „Alo!“. Kako nam je još rekao, Toma je u međuvremenu saznao gde se nalaze, pa je i sam došao u bolnicu.

Nadeždi su doktori objasnili da je visok pritisak normalna pojava u drugoj polovini trudnoće, ali da mora da miruje i izbegava stres. Takođe, ukazali su joj na još neke, moguće komplikacije, budući da ona ima problem i sa šećerom – rekao  je Nadeždin prijatelj.

Srećom, sve se na kraju dobro završilo. Pevačica sada uzima svoju terapiju, a o njoj, osim Tome, sada brine i njena majka Slavica koja je zdravstveni radnik.

Slavica je doputovala iz Valjeva odmah sutradan i sada se od Nadice bukvalno ne odvaja ni na sekund. Kuva joj, sprema, neguje je… Čuvaju je kao kraljicu – priznao je on.

Pevačica je potvrdila ovu informaciju, ali je rekla da je sada sve u najboljem redu.

Tačno je da sam se prepala, ali ne zbog sebe, već zbog svog sina. Kada ste u drugom stanju, samo o detetu razmišljate, ništa drugo vam nije važno. Uplašilo me to što mi se desilo jer tome nikakav stres nije prethodio. Takođe, Toma je izašao bio i nisam mogla da ga dobijem, pa mi je bilo još gore. Ali srećom, sve se na kraju dobro završilo. Bebac je odlično, a i ja se sada dobro osećam – rekla je za „Alo!“ Nadežda Biljić koja je nedavno ušla u sedmi mesec trudnoće.


starstar