Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama “Zadruge 2”. Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi “Igra istine” bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Tomislav Panić je upitao Aleksu Savića kakvo je njegovo mišljenje o sukobu koji je on imao sa Mikijem Đuričićem.

“Smataram da si ga isprovocirao. Ne podržavam ja fizičko nasilje. Smatram da si ozbiljan provokator, dosta stvari radiš ovde zbog rijalitija”, ispričao je Aleksa Savić.

Potom je Miki želeo da izgladi odnose sa Tomom ukoliko on prizna da je rekao da su Marko Miljković i Dragana Mitar imali odnose. Kako je to maneken demantovao, Đuričić je pobesneo, pa ga pozvao na obračun. Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno i kontrolisalo je situaciju u Beloj kući.

“Rekao si da sam ja izmislio za Draganu i Miljkovića. Nisam ti nikada ružnu reč uputio. Jesi li ti meni rekao da je Miljković j*bao Draganu? Je l’ nisi rekao?”, upitao je Đuričić Panića.

“Ne”, odgovorio je kratko Toma.

“Ja sam hteo da ti oprostim, ali zbog ovog odgovora, vidimo se u Svilajncu. J*bem li ti majku u p*čku. G*vno jedno lažljivo. Pitanje je da kada obezbeđenje ne bude ovde da te ne udarim. Ne prilazi mi. G*vno jedno lažljivo, pucaću te u nogu. Nemam problem da idem na robiju zbog takvog g*vneta lažljivog”, vikao je Miki.

Suzana je Mikija jedva obuzdavala i nekoliko puta ga molila da napusti Belu kuću kako bi se smirio, ali je pčelar bio veoma oštar i želeo je da se obračuna sa Panićem, ali mu to ovoga puta nije pošlo za rukom.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Posle sinoćnjeg HAOSA u Zadruzi, oglasio se Suzanin muž! Žena mu se umalo POTUKLA S MIKIJEM, a evo šta kaže ON (VIDEO)


starstar, printscreen