Autorki i voditeljki “Magazina in” otvorila je dušu i otkrila mnogima nepoznate detalje iz svog emotivnog života.

Na šta to nijedna dama ne treba da pristane u životu zarad materijalnog bogatstva ove subote u emisiji “Magazin in” autorke i voditeljke TV Pink Sanje Marinković otvoreno će govoriti pevačice Bebi Dol i Jovana Nikolić Mišković, glumica Jelena Gavrilović, kreatorka Verica Rakočević, glumac i trener za lične promene Siniša Ubović, kao i pevačica narodne muzike Snežana Đurišić, koja je prvi put pred TV kamerama otvorila dušu i pričala o svojim emocijama.  

“A onda mi se, posle svega, dogodila ljubav… Pa, mislim da idealnije ne postoji”, priznala je Đurišićka.  

Sanjine gošće dotakle su se i pitanja da li su finansijska moć partnera ili pak njegove godine preduslov za uspešnu vezu, o čemu jasan stav ima i Verica Rakočević.  

“Kao što nije važno ko koliko ima para, tako nije važno ni ko koliko ima godina”,  objasnila je ona, da bi potom Snežana priznala da je od svog partnera ona starija. 

“Moj partner je pet godina od mene mlađi”, priznala je Snežana u emisiji “Magazin in”. 

Gosti Sanje Marinković i ove subote otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih života i svojim iskrenim ispovestima osvojiti srca miliona gledalaca televizije Pink – zato ne propustite novo izdanje “Magazina in”, koja je na programu u dobro poznatom terminu, u subotu 8. decembra u 17 sati na Pinku! 

Prebolela muža! Snežana priznala: Imam udvarače!


starprintscreen