Đekson, Dušica Jakovljević

I dok Dušica Jakovljević ne priznaje da je pala na mladog repera Đeksona, on se poverio ortacima da se zaljubio u zgodnu voditeljku! Ali Bože moj, to svakome može da se desi, i to baš kao i njima kao grom iz vedra neba! Kada ga kontaktiraju mediji, reper se pravda da su Dušica i on samo dobri ortaci koji se kapiraju… I možda bismo mu i poverovali da ga nije odao osmeh koji jasno kaže da je Đekson zaljubljen, a i njihovi zajednički prijatelji vide da se među njima i te kako nešto dešava.

– Istina je da sam raskinuo sa devojkom sa kojom sam bio dugo, kao i da sam uplovio u novu vezu. Iz pristojnosti neću otkriti o kome je reč – objašnjava Đekson za STAR i nastavlja:

Luna Đogani ima novog dečka! Konačno srećna u ljubavi sa biznismenom iz Makedonije!

Šaban Šaulić PREDOSETIO svoju smrt! Otkriva kum Slobodan

Neviđeni SKANDAL! Miljana Kulić u minutima PRE DISKVALIFIKACIJE! Necenzurisani video otkrio sve!

– Inače, zaista nisam primetio da su nas paparaci pratili te noći kada sam sa Dušicom išao njenim kolima iz Šimanovaca. Kola su mi kod majstora, prodajem ih i zato sam išao sa njom. Dušica je za mene uvek bila i ostala carica, ma ona je bomba! Daj bože da mi je devojka. Za sada samo blejimo zajedno. Baš se iscimala da me odveze taj dan da nešto obavim, a na kraju završismo na televiziji. Dan posle tog snimka opet smo se našli. Baš se gotivimo u poslednje vreme – pokušao je da nas obmane Đeks da je reč o pukom drugarstvu, ali nismo naseli! Pa mi smo još na dodeli MAC nagrada snimili kako skenira seksi Dušicu i vreba svaki trenutak da bude u njenom društvu.

– Đekson je totalno odlepio. Sve ređe bleji u kraju sa ortacima, a i ono malo što se pojavi, uglavnom se sam sa sobom smeška i sa nekim se kucka porukama. Svi su počeli da ga zavitlavaju da ga je neka devojka totalno promenila – kaže Đeksov ortak iz kraja za STAR i nastavlja:

View this post on Instagram

U just want me ‘cause i’m #next

A post shared by Djexon Official (@djexongram) on

– Tek kad smo ga pritisli jer je bilo jasno da kucka s ribom, diskretno je priznao da je sa Dušicom, kao i da su počeli svakodnevno da se viđaju i čuju po sto puta dnevno. Kaže da mu ona mnogo čini i završava nešto jako bitno. Priznao je i da se baš zaljubio, kao ni u jednu do sada, ali da moraju da se kriju, jer voditeljki ne ide u prilog da se zna sa kim je u vezi. Kada je izašlo sve na videlo u momentu kad su uhvaćeni, totalno je poludeo, valjda ga je Dušica nabedila da je on možda namesto da ih novinari slikaju, pa se uplašio da će ga otkačiti. To im je bila prva svađa, ali su izgladili odnos. On nema nameru više da priča o toj vezi, jer ne želi da kvari idilu u kojoj trenutno baš uživa – rekao nam je izvor blizak reperu koji, kada ne provodi vreme s Dušicom, ne mrda iz studija jer snima nove pesme.

https://www.instagram.com/p/B69KGFKATgT/

Ko zna, možda mu je nova devojka odredila kako i kad da se ponaša, a čini se i da mu je zabranila da švrlja, pa se prilično primirio, a i postao je jako neprijatan prema novinarima, što nije ok. Pa i Dušica je novinar, bar ona zna kako treba da se sarađuje s medijima, mogla bi da ga nauči.


StarStar