Prelepa voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink, Dea Đurđević, juče ujutru doživela je stravičnu saobraćajnu nezgodu na Dedinju ispred bolnice “Dragiša Mišović.”

Ona je zadobila tešku povredu ruke, te je hitno hospitalizovana na VMA, a posle višečasovne operacije koju je obavio tim lekara, ruka joj je prišivena i Dea se sada oporavlja.

https://www.instagram.com/p/BmDEbSPgjIL/?utm_source=ig_embed

Uz lepu voditeljku tokom cele noći bili su verenik Mladen Mijatović i majka Nena. Đurđevićevoj je majka najveći oslonac i podrška u životu.

Dea se često u javnosti pojavljivala upravo u društvu svoje majke, zajedno su išle na koncerte i sve javne događaje, a voditeljkini profili na društvenim mrežama su prepuni fotografija sa Nenom. Ono što je svakako očigledno već na prvi pogled jeste da je i Deina majka prava lepotica i da je voditeljka od nje nasledila zanosan izgled.

NOVI STAR! Davida se ODRIČE MAJKA: Može da se ISELI IZ KUĆE, Aleks ovde ostaje! ISPOVEST Zerinine mame: Imam DOKAZ, Bane je BOLESTAN! Draganin muž: SMUVAĆU STANIJU, sviđam joj se! Darko Lazić sve OSTAVLJA Ani!


starprintscreen