U najnovijem spektakularnom izdanju emisije ”Magazin In” koje je na programu TV Pink ove subote u 17 časova, autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostiće i na aktuelne teme razgovarati sa: pevačicama Marinom Visković, Zlatom Petrović i Anom Sević, glumicom Nadom Blam, kao i učesnicom treće sezone najgledanijeg rijalitija ”Zadruga” Ivom Grgurić.

Ana Sević je tom prilikom govorila o bračnom životu i razvodu od Darka Lazića, a tom prilikom otkrila je da je pevaču tokom zajedničkog života dala milijardu šansi.

“Što kažu ja teram, teram da vidim dokle ćeš! Da ti dam milijardu i jednu šansu da se promeniš. Milijardu sam šansi dala i Darku. S obzirom na to da smo javne ličnosti, dodatno javno osramoćeno”, rekla je Ana u emisiji ”Magazin In”, a kako će popularni folker prokomentarisati ove njene navode, ostaje da vidimo.

 

NOVI STAR otkriva: Ko je Veljku i Bogdani hteo da UNIŠTI VENČANJE samo 2 sata ranije! Snežanin sin otkriva istinu posle ZATVORA! Milica Kemez RAZVELA oženjenog, žena je pretukla!


starprintscreen