Folker Darko Lazić pevao je pre nekoliko dana na proslavi pripadnika Interventne jedinice 92 beogradske policije i tom prilikom ekipi “Premijere” priznao da njihovu naklonost ne koristi kako bi pokušao da ih izmoli da mu za neke prekršaje pregledaju kroz prste.

– Ja se strogo držim zakona, tako da nema potrebe da mi progledaju kroz prste. Ja trenutno ne vozim jer nemam dozvolu i poštujem to… Kad sam imao dozvolu, niti sam prebrzo vozio, niti sam ne znam ni ja šta… Uvek sam poštovao zakon u gradu, mora da se zna – poručuje Lazić.

Proteklih nedelja mnogo se pisalo o njegovom privatnom životu i navodnom raskidu veridbe s verenicom Marinom, koja mu je nedavno rodila sina. Zajedničkom porodičnom slikom, na kojoj pozira i njegova ćerka iz prvog braka Lorena, stao je na put glasinama.

– To je jedna slika, slikali smo se ovog leta i razmišljao sam da li da je izbacim ili ne. Toliko je lepa i toliko mi je draga ta slika da prosto nisam mogao da ne pustim tu sliku u javnost jer, zaista, vidi se i ljubav i emocija… Sve se oseti na slici.

Pogledajte intervju:

 

 

Darko Lazić očajan: Unakazio sam sebe za ceo život!


starprintscreen