Popularni folker Darko Lazić nakon pesme Daće Bog, koju je za manje od mesec dana pogledali nekoliko miliona ljudi na youtube-u, sprema veliko iznenađenje svojoj vernoj publici. Naime Lazić je otputovao u Finsku gde je spojio lepo i korisno. Tamo je snimao spot za novu pesmu koja će svetlost dana ugledati 31.decembra. U rodnom selu Deda Mraza nastali su magični kadrovi na temperaturi koja je u debelom minusu. Još jednom je Darko pokazao da njegova pesma za koju su tekst pisali Mersed Hadzić i Dejan Kostić može da zagreje srca svih prisutnih i u hladnoj Laponiji.

Veliku podršku tokom snimanja spota dala mu je verenica Marina Gagić i ćerka Lorena koje su prisustvovale snimanju, ali su i uživale u rodnom mestu najpopularnijeg deke na svetu.

Iz Laponije 31.decembra od Darka Lazića stiže poklon za koji je zadužena njegova produkcijska kuća Triple M. Nova pesma koja još uvek nema ime biće poklonjena svima baš na dan dočeka Nove godine.

NOVI STAR! Suzana preti razvodom, Saša otkriva sve pevačice koje je overio! Majka se odriče Vlade: Nećemo Draganu pornićarku! Boba hoće snajku iz Titela da gaje živinu! Marija Kulić ima ljubavnika!


promopromo/Triple M