Pevač Darko Lazić iako je onesposobljen za samostalno kretanje napustio je Institut za rehabilitaciju „Selters“ kod Mladenovca kako bi proslavio Novu godinu u kafani.

On je sa svojom devojkom Marinom otišao u Aranđelovac, gde je u lokalnoj kafani uz zvuke harmonike i gitare, ispratio staru i dočekao novu 2019. godinu. Ne želeći da sakrije svoju lokaciju, fotografije i video-klipove iz kafane okačio je na svoj Instagram profil, čime je izazvao mnogobrojne komentare, ali i gnev onih koji su ga u tome sprečavali.

“Nisam znao da je Darko napuštao „Selters“, sada sam od vas to saznao”, rekao je za „Alo!“ šokiran i neprijatno iznenađen Darkov doktor Miloš Poleksić, koji je bio najglasniji kada je reč o zabrani napuštanja Instituta.

“Niko iz tima lekara koji brine o Darkovom stanju nije bio za to da on napušta „Selters“ za praznike. I ako izuzmemo njegovo fizičko stanje i nemogućnost samostalnog kretanja, trenutno vladaju virusi i grip, pa tako rizikuje da se u kontaktu sa drugim ljudima razboli. Izvađena mu je slezina i njegov imuni sistem je narušen”, kaže doktor i dodaje:

“Nisam radio dva dana, pa tako nisam ni znao za ovaj potez, ali pošto nisam bio u prilici da s njim razgovaram o razlozima za takvo ponašanje, uzdržaću se od komentara”, rekao je za „Alo!“ dr Miloš Poleksić.

Podsećanja radi, Darkov lekar je ranije u razgovoru za naš list istakao da ukoliko se pevač bude oglušio o njegove zabrane za napuštanje Instituta, te na svoju ruku radi stvari na svoju štetu, on će se povući i više neće voditi brigu o njemu. Samim tim, neće biti odgovoran za njegovo napredovanje, kao ni stagnaciju.

Darko Lazić više neće moći da peva? EVO ŠTA OTKRIVA NJEGOV PRIJATELJ!


starstar