Sanja Marinković, autorka i voditeljka “Magazina In”, i ove subote u dobro poznatom terminu družiće se sa svojom vernom publikom na Pink televiziji, gde su joj u gostima bili Darko Lazić, Marko Miljković, Ana Bekuta, Jelena Trivan i Marijana Mićić.

I ovog puta voditeljka je sa gostima razgovarala o muško-ženskim odnosima, ali i njihovim pritvatnim životima i sudbinama koje vas neće ostaviti ravnodušne. Jedna od priča jeste vezana za folk pevača Darka Lazića, koji je umalo nastradao u saobrćajnoj nezgodi koju je sam izazvao prošle godine. Ozbiljne zdravstvene posledice još uvek ima, a iz svega lošeg što mu se desilo izvukao je i određene pouke.

“Ti si u trenutku kada si imao najveći konto u banci bio sam?”, upitala ga je Sanja.

“Bio sam… Tako je”, saglasan je bio Darko, koji je potvrdio i Sanjinu pretpostavku da se često osećao kao trofej za pokazivanje.

Na konstataciju voditeljke da je svoje greške skupo platio, Darko je zaključio:

“Ja sam svoje grehe platio do kraja života… Ali, najviše me boli sada kada mi neko kaže: “Dobro, kada ćeš više da platiš kaznu?”. Pa, šta će mi veća kazna, unakazio sam sebe za ceo život.”

Njegovo priznanje inspirisalo je i Jelenu Trivan, koja mu je udelila korisan savet.

“Ja ću da ti kažem jednu poslovicu, da je zapamtiš do kraja života – ko radi šta hoće, dočeka šta neće. Nikad nemoj da radiš šta hoćeš.”

 

 

Darko Lazić priznao sve o AFERI Ane Sević i Ace Lukasa!


starprintscreen