Darko Lazić najavio je da će da tuži Đorđa Davida jer ga je isprozivao nekoliko puta, a najviše ga je pogodilo što je rekao da pevač ne daje dobar primer omladini. Lazić je izjavio da neko ko lakira nokte ne može da ga savetuje, te da neće dozvoliti da preko njegovih leđa ima marketing.

Da li je ovo kraj veze? LUNA NAPALA MARKA: “Obećao si da ćeš biti uz mene a ti se svađaš s mojom majkom!” (VIDEO)

HAOS! PORODICA U STRAHU – Anabela OSTAVILA ĆERKU sa ALKOHOLIČAREM? “Nina se GUŠILA, a ona je SPAVALA!”

Prijovićku POKOSILA trema pred ljubljenje sa glumcem! Filip je SMIRIVAO!

– Ne znam za šta će da me tuži. Samo neka izvoli, ja sve što sam javno rekao za njega, rekao sam i njemu u lice! Što mi tada nije rekao šta ima? Mora da shvati da to što ja zbog programa i posla nosim haljine i lakiram nokte nikoga ne ugrožava, dok ono što je on uradio i sebi i drugima i te kako sve ugrožava. Treba da shvati da mu ne mislim loše i da nisam ni na jedan način želeo da ga uvredim, već sam mu dao dobronamerni savet, a i šta sam slagao kad on i dalje vozi bez dozvole, koliko znam nije odgovarao što je ugrozio i sebe i druge… Umesto da mi se zahvali, on me proziva, on je velika zvezda, a ja nisam, to je tako smešno, da ja ne znam šta da na takvu količinu gluposti bilo šta kažem. On je bezobrazna budaletina koja treba da stavi prst na čelo i da se više boji onih koji mu govore da je sve to u redu i tapšu ga po ramenu, umesto što meni odgovora koji nemam problem i sada da se suočim sa njim i ponovim mu isto sve ovo! – iskren je Đorđe za STAR.

Inače, Darko se iznervirao kada je pročitao da je rok pevač rekao za njega da svojim ponašnjem ne daje dobar primer omladini.

View this post on Instagram

SRECAN RODJENDAN LJUBAVII❤❤❤❤

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on

– Đorđe David se stalno kači za moje ime. Čas sam zmaj, čas deca ne treba da se ugledaju na mene… Ne kažem da nisam pogrešio, ali ne razumem njegovu potrebu da me pljuje. Uostalom, ko je taj? Je l’ Đorđe ili David? Gde on peva? Ne znam nijednu njegovu pesmu, ali sam siguran da svi znaju po jednu moju, ako ne i više. Dosta mi je da se svako kači na moje ime, kome treba pet minuta slave, ajde da jašu Darka! – izjavio je Lazić za STAR i najavio tužbu.


StarYoutube Printscreen