Darko Lazić ponovo je morao da bira između verenice i majke! Kako je magazin Star već pisao, Marina Gagić se često svađala sa svojom svekrvom Brankom, a kako bi tome stao na put, Darko Lazić je odlučio da se sa budućom ženom i sinom Aleksejem preseli iz Brestača u Beograd!

NOVI SVET OTKRIVA: POSLE ANE I LUNA BILA SA STEFANOM! DOKAZ- INTIME SLIKE I PORUKE IZ TELEFONA! MARKO ĆE POLUDETI!

Evo zašto je Miljana izbačena iz Zadruge! “Moje dete je ovde ugroženo!”

Dan Zaljubljenih?! Dragana Mitar ODLEPILA! Edise k*rvo, zarađuješ na meni! (VIDEO)

Marina ga ubedila da ne treba da žive s njegovim roditeljima

Pevač sada iznajmljuje stan na Novom Beogradu, dok nova kuća u Brestaču stoji prazna iako je tek renovirana i opremljena luksuznim nameštajem. Uprkos tome, komšinica porodice Lazić iz Brestača kaže da je bilo pitanje dana kada će do toga doći jer je, kako tvrdi, Marini jedini cilj bio da se dočepa Beograda i da pobegne iz sela!

– Ima dva ili tri meseca kako Darko Lazić i Marina sa sinom žive u Beogradu, dolazi on ovde, dođe i ona, dovedu dete, ali ne žive više u selu. Koliko znam, iznajmljuju stan u Beogradu, pošto onaj stan što je Darko kupio, ali tu žive Ana i ćerka, a on je uzeo neki od 80 kvadrata. Šteta, onoliku kuću sazidao, i sad niko tamo ne živi – za magazin Star otkriva prva komšinica porodice Lazić i nastavlja:

– Priča se ovde po selu da Marina hoće da živi u gradu, ne sviđa joj se selo iako je prvo rekla da nema problem sa tim da žive u Brestaču. Stalno se svađala sa Brankom, Darko ode da radi, a ona ne bi da sedi u kući, nego bi da prati njega. Onda Branka viče na nju da treba da čuva dete, a ne da uhodi Darka, ali džaba, ovoj maloj na jedno uđe, na drugo izađe. Ona tera svoje – priča komšinica i nastavlja:

https://www.instagram.com/p/B8IAsJWHZsp/

– Čak je rekla Darku da ne želi da bude seljanka i da hoće i ona stan u Beogradu kakav ima i Ana. Baš je bila navalila, pa su se i njih dvoje svađali! Na kraju je popustio i rešio da iznajmi stan. Roditeljima je rekao da će trenutno samo da žive kao podstanari, jer ima puno obaveza po Beogradu, pa mu se kao ne isplati da putuje iz Brestača… Ko da je to preko sveta- priča Darkova komšinica i dodaje:

– Nema šanse da se oni vrate u Brestač, čim je ona osetila čari velikog grada, neće ta nazad u selo kod svekra i svekrve. Sledeći korak je da natera Darka da kupe stan u Beogradu i da tu i ostanu da žive. Mlada je ona, deluje i tiha, ali je opasna. Sad za vikend Darko bio u inostranstvu radio, a njoj u Beograd došla majka Sandra da joj čuva bebu i pravi društvo! Branka i Milan ništa ne kažu, šta će ljudi, manje ih boli glava kad nisu tu, fali im unuk, ali ga oni vode povremeno u Brestač, pa se igraju sa detetom. Bar nema svađe od kada su se preselili, inače je bilo bože sačuvaj, orilo se po ulici kad krenu snajka i svekrva jedna na drugu – za magazin Star završava svoju priču komšinica!


StarPrivatna arhiva