Nova epizoda zabavnog programa “Paparazzo lov” u sredu od 22 sata na TV Pink otkriva neke nove ljubavi, prati rastavljene parove, ali i donosi ekskluzivne snimke naših javnih ličnosti u situacijama koje bi oni najradije zaboravili.

“Paparazzo lov” je napravio uporednu ljubavnu priču bivših bračnih partnera – Ane Sević i Darka Lazića. Kako izgledaju njihovi novi izabranici i kako sa njima provode vreme, prikazaće najnoviji paparaco snimci, koji otkrivaju i zbog čega je Darko Lazić uveo dodatnu pratnju kada ide na javna mesta.

Ekipa emisije je i protekle nedelje locirala bivši bračni par – Kiju Kockar i Slobodana Radanovića i zabeležila u kakvim su se situacijama našli.

Tu su i prvi zajednički snimci Anabele i Andreja Atijasa nakon optužbi koje je Anabela iznela na račun svog partnera, kao i snimci njene ćerke Lune sa grčkog primorja.

Videćete još jednu učesnicu prve zadruge – Marija Anu koja se na bazenu dodirivala sa drugaricom. Osim toga, paparaci donose i urnebesne zabeleške folk legende Bore Drljače dok se bez supruge udvara drugim damama, ali i koliko se nespretno presvlači na plaži. Takođe, videćete i nove porodične snimke Jovane i Željka Joksimovića u zajedničkoj šetnji.

Budite i ove srede od 22 sata uz TV Pink i emisiju “Paparazzo lov”, koju vodi Ana Pendić Radoš.

Darko i Ana Sević NA SUDU zbog stana!


Starprintscreen