U Beloj kući nastala je ogromna tenzija nakon što je ovonedeljni vođa Dragana Stojančević podelila budžete, jer su oni kojima je pripalo najmanje novca burno reagovali.

Bane Čolak joj je među prvima uputio niz pogrdnih reči, a zatim i Jovana Tomić Matora, a onda su ustale i Tara Simov, Lepi Mića i Milica Dugalić. One su obrazložile zbog čega smatraju da ovako nešto nisu zaslužile, ali bile su sigurne da je Dragana ipak birala da ide linijom manjeg otpora.

“Sram te bilo, predstavljaš Natašu najboljom drugaricom, a sve što se o njoj loše čulo, čulo se zahvaljujući tebi, a što se mene tiče, ja kad god imam podeliću sa svima sve”, rekla je Tara.

“Ja kao i uvek neću da se bunim za bužet. Hoću da kažem da nije objasnila kome je dala budžet i zbog čega. To što si objasnila bilo je nedefinisano. Išla si linijom manjeg otpora kao i većina ljudi, ali ti imaš pravo na to. Neka se buni ko god hoće, izazvala si negodovanje kod određenih zadrugara, što je dobro”, rekao je Lepi Mića.

“Ja sam iznenađena da si ti sa takvim stavom i intonacijom došla do mene i rekla da mi da zaslužujem 2000. To pokazuje tvoju nemoć i strah pored kojih ćeš sedeti sedam dana i čekati podršku”, rekla je Milica.

Međutim, Dalila Dragojević doživela je pravo razočaranje kada joj je prijateljica Iva Grgurić mahnula rukom za stolom kako bi joj stavila do znanja da joj duguje 300 dinara. Ona je vidno zgrožena ispričala kako se zbog toga osećala, a svi su ostali bez teksta.

“Samo hoću da se zahvalim Ivi koja mi maše rukama da joj vratim 300 dinara, pokazala je kakav je prijatelj! A koliko sam je branila!”, rekla je Dalila.

Detaljno pogledajte u nastavku.

 

 

 

Dalilu POKRALI U ZADRUZI! Sazvali hitan sastanak!


starprintscreen