STAR U NOVOM BROJU DONOSI:

Mnogi su verovali da će se Dalila i Dejan vratiti u Zadrugu, međutim, oni u planu imaju novi biznis i kupovinu stana u Beogradu!

– Novac koji su unapred uzeli na ime boravka u rijalitiju Dalila i Dejan ulažu u novi biznis! Zato su i došli u Beograd kako bi pokušali da na Dejanovo ime koji je državljanin Srbije podignu kredit i kupe stan u jednom elitnom naselju koje je tek završeno, a u kome su nekretnine već kupile mnoge poznate ličnosti. Kako ne bi potrošili sav novac na uživanje, putovanja i garderobu, oni su se dogovorili da sve što imaju pametno iskoriste – rekao je izvor za STAR blizak paru i dodao:

Ana Nikolić se PREPOLOVILA – sa 93 spala na 58 kilograma! Pa priznala da nema želju za S*KSOM!

Haris Džinović OTVORIO dušu! U svojoj kući sam ROB!

Marija Kulić se vratila u Zadrugu sa malim Željkom! Čuva ga OVAJ MUŠKARAC – nema ni majke ni dadilje na vidiku!

– Čim srede kredit i pazare stan, preseliće se u Beograd gde Dalila planira da pokrene uvoz popularnog brenda kozmetike iz Švajcarske, gde joj stric živi. Kako sam čula, to će biti preparati za kosu, losioni i kreme za telo. Od kada je Dalila putem društvenih mreža počela da reklamira kozmetičke kuće, shvatila je da uživa u tome i ubrzo je odlučila da sama pokrene svoj biznis i tako zaradi mnogo više para. U svemu joj pomaže stric koji godinama živi i radi u Švajcarskoj i koji je spojio sa jednom poznatom brendiranom fabrikom kozmetike. Možda će, ako uspeju da se dogovore, određeni proivodi nositi i Daliline inicijale – rekao nam je izvor blizak paru, dok njih dvoje nisu ništa želeli ni da potvrde, ni da demantuju, već su se samo zagonetno smeškali.


StarStar