O aktuelnoj zadrugarki Ani Korać mnogo se spekulisalo u poslednjih nekoliko meseci, a u javnosti su isplivale njene šokantne fotografije, snimci, ali i prepiske sa raznim sponzorima koji su joj kupovali i plaćali mnogo toga.

Ana je i sama nekoliko puta u “Zadruzi” spominjala svoje sponzore, međutim, ubrzo je demantovala sve. Ipak, dokaze nije mogla da opovrgne, kao ni izjave njenih bivših momaka i poznanika.

Vuk Mob, koji takođe poznaje Koraćevu, otkrio je da su i do njega dolazile informacije da se zadrugarka bavi prostitucijom.

“Mi se poznajemo, video sam je par puta po kafićima i tako to. Ja sam rekao da sam čuo da se ona bavi prostitucijom, ali nisam rekao da imam dokaze ili da je to 100 posto tako. Ja sam samo čuo da to neki lik priča, koji je nju navodno finansirao. Baš me boli uvo ko šta radi. Ja o njoj ne mislim ništa loše, niti želim da je blatim. Ja se ne bavim demantovanjem, ali to nisam izjavio. Čuo sam da je to radila, a da li je to istina ili nije, to stvarno ne znam”, rekao je kratko Vuk, a piše Pink.

NAKON ŠTO JE ANI KORAĆ POSLALA MISTERIOZNU PORUKU ZA ROĐENDAN, oglasila se Soraja, evo šta joj je poručila! (FOTO)


starinstagram, printscreen