Mirno popodne u ”Zadruzi” su prekinuli Branislav Radonić Brendon i Bora Santana kada su ušli u konflikt zbog Santaninog konstantnog provociranja Radonića koji je legao u dnevnu sobu kako bi se odmorio.

“Isflekao si mi duks, hajde, sad ćeš da pereš duks! Hajde da pereš duks”, vikao je Brendon.

Brendon je kao po običaju video priliku da još jednom na kreativan način zabavi brojnu publiku kraj malih ekrana. Od obične fleke na duksu napravio je dramu zbog koje je Santana na kraju morao da ode daleko kada su u pitanju ideje za odbranu.

“Evo, ti si u pravu, u pravu si, samo se pomeri od mene. Mene nemoj da diraš, jači si, plašim se. Pomeri se, poliću te ponovo, beži od mene!”, rekao je Bora Brendonu.

Branislav je bio vidno iznerviran kada je shvatio da će se fleka teško skinuti. Dok se on žalio Zorici Marković, Bora je otišao do farme gde je umazao balegom flašu kojom će kasnije prskati Brendona ukoliko ga napadne.

“Spominješ mi roditelje ovde, mene to ne remeti, ja sam rijaliti igrač, sad ćeš da vidiš. Ti mene da polivaš po duksu, to ne može da se skine”, rekao je Brendon, dok je Zorica molila da se smire i balegu izbace iz Bele kuće.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

ŠOK! BRENDON NAPAO DOROTEU i otkrio šta su joj sve radili muškarci s kojima je bila! (VIDEO)


starprintscreen