Boki 13 verbalno je prošle nedelje napao sudiju tokom procesa u kom je glavni osumnjičeni! On inače kaže da boluje od karcinoma i da hitno mora da se leči, a u pritvoru za to nema adekvatne uslove!

NOVI SVET OTKRIVA: POSLE ANE I LUNA BILA SA STEFANOM! DOKAZ- INTIME SLIKE I PORUKE IZ TELEFONA! MARKO ĆE POLUDETI!

Evo zašto je Miljana izbačena iz Zadruge! “Moje dete je ovde ugroženo!”

Dan Zaljubljenih?! Dragana Mitar ODLEPILA! Edise k*rvo, zarađuješ na meni! (VIDEO)

Boki 13 kaže da ga kljukaju pogrešnim lekovima!

– Šta se smeješ malignom stanju? Gospod neka ti vrati! Korumpirana tužiteljko, vršiš torturu na meni i to svi vide! – vikao je Boki 13 koji je bio vidno iscrpljen i bled. Zbog nepoštovanja suda izbačen je na kratko iz sudnice, da bi nakon nekog vremena bio vraćen, ali se nije smirio.

Njegov advokat je pokušao da ga opravda rekavši da se Boki 13 ne oseća dobro, zbog čega je sudija predložila da se pozove Hitna pomoć koja je jedina kompetentna da utvrdi da li je tuženi sposoban da nastavi da prati suđenje! Taj predlog odbio je lično Boki uz obrazloženje da ga svaki put nakljukaju lekovima zbog čega u svesnom stanju ne može da prati tok suđenja!

– Ne! Zahvaljujem se, sešću. Ne zovite Hitnu pomoć. Ja imam rak na želucu, treba da idem na operaciju. Ekipa Hitne pomoći će doći, opet će mi dati dijazepam i ja ću polusvestan pratiti suđenje. Ne, zahvaljujem se sudiji! – rekao je Boki 13, a suđenje je nastavljeno.

Kako za magazin STAR navodi izvor sa lica mesta, kada su Jovanovskog vraćali u ćeliju, on je vikao da će ga ubiti u zatvoru!

– Imam rak i nemam adekvatno lečenje, namerno mi radite ovo, hoćete da me ubijete! Ovo je mučenje! Sve će Gospod da vam vrati! – vikao je vidno uznemiren voditelj i šoumen okrivljen za iznudu novca!


StarPrivatna arhiva