Dejan i Dalila Dragojević odlučili su da samoinicijativno napuste najgledaniji rijaliti na ovim prostorima “Zadrugu” u subotu uveče. Nakon rasprave koju su imali sa Miljanom Kulić, njih dvoje su napravili pravi skandal, a nakon svađe sa obezbeđenjem, rešili su da preskoče ogradu i napuste velelepni kompleks u Šimanovcima.

Sutradan ujutru pojedini zadrugari su spakovali njihove stvari i stavili ih pored kapije, a neke zadrugarke su rešile i da se posluže i uzmu neke stvari. Međutim, sada je Dalila optužila javno, putem svog Instagram profila, i Anu Korać da ju je pokrala.

“Poslali mi ljudi da je i “jetrva” Ana Korać učestvovala u krađi.. Pa moji vikleri završili na njenoj kosi. “Bogata sirotinja”, napisala je Dalila.

Podsetimo, iako su David i Dejan rešili da zakopaju ratne sekire prošlog leta, nekoliko nedelja posle, kada su Dalila i Dejan postali učesnici “Zadruge”, ponovo su krenule prozivke, a sada su opet u lošim odnosima.

NOVI PAPARAZZO! Ceca ima problem sa snajkom, saznala Bogdanine tajne! Luna KRIJE novog dečka u Skoplju! Edo mora da beži iz Pazara! POKLON KALENDAR!


starinstagram