Teodora Džehverović otpočela je muzičku karijeru kao članica jedne ženske grupe koju su pored nje činile Tamara Milutinović i Gorana Babić. Ipak, ova grupa se za kratko vreme raspala zbog Goranine trudnoće, a kada je Teodora ušla u Zadrugu ispričala je sasvim drugačiju priču.

Mlada zadrugarka pričala je jednom prilikom da su joj koleginice nekoliko puta zabole nož u leđa i da više ni sa Goranom i sa Tamarom nije u dobrim odnosima. Nakon raspada Đavolica, Tamara je kao i Teodora otpočela solo karijeru, a za Pink je otkrila detalje odnosa sa nekadašnjom koleginicom.

“Ne želim da komentarišem Teodoru, komentariše se ona sama. Da ja nekom dižem cenu, ne hvala. Vidim da ona priča da smo joj smeštale, da smo joj zabadale nož u leđa, a zaboravlja da je baš zahvaljujući meni i ušla u Đavolice, ona je jedno nezahvalno biće. Grupa se raspala isključivo zbog Goranine trudnoće, meni je žao, bez obzira što se nismo slagale sa Teodorom. Meni je bilo bitno da dobro radimo. Žao mi je što se grupa raspala, njoj nije, čula sam da je to rekla, kao i da ne želi više nikada da nas vidi i to je sasvim okej”, kaže Tamara.

Strašno! Teodorinu majku Gocu silovao komšija!


Starpink