Anabela: “Andrej pije od 13-te godine i to zbog problema u detinjstvu”

Anabela je u Zadruzi baš rešila sve da ispriča. Sada je govorila o problemu svog bivšeg/budućeg muža Andreja Atijasa.
– Ima da se borim za Andreja dok sam živa. Nema više problem, on je i kad je imao problem, bio dobar otac. On to vuče od malena, od 13 godina. On sada ima 34 godine – otkrila je Anabela.
– Znači od 13-te godine? Šta je pio? Je l’ to bilo sve gore? – pitao ju je Nikola Orozović.
– Dok je bio rijaliti, bilo je gore. Nije pio rakiju – rekla je Anabela.
Kako je tekao razgovor pogledajte u video snimku.

Inače, Andrej Atijas je krajem prošle godine bio na odvikavanju od alkohola u jednoj klinici za lečenje od bolesti zavisnosti u Beogradu. Tada ga ke špsetoča Anabela sa sve tri ćerke: Lunom, Ninom i najmlađom Blankicom koju ima iz desetogodišnjeg braka sa Andrejem.

Luna se UDAJE za BOGATAŠA! Nakon PROPALOG braka! Tvrdi astrolog

“Luna ODJ*BI!” Isplivao snimak svađe Đoganijeve i Anastasije Ražnatović! Puklo prijateljstvo zbog momka!

Sloba sa devojkom uhvaćen u policijskoj stanici! Niko ne zna zašto je tamo završio!

Niko nije znao šta je povod Anabelinog i Andrejevog nedavnog razvoda koji je u septembru 2019. odjeknuo medijima, iako je bilo brojnih nagađanja. Anabela je sa ćerkama usnimljena pri dolasku na kliniku, gde ih je čekao niko drugi, nego Andrej.

Luna je mahnula Andreju čim su se parkirale, a on ih je čekao na prozoru, iza rešetaka, i mahao im sa širokim osmehom, čim ih je ugledao. Sa svima se srdačno pozdravio, pre svega sa ćerkicom Blankicom, a onda je raspoložen pred kamerama ispričao svoju priču i otkrio da se već poslednjih sedam godina nalazi u težoj fazi zavisnosti od alkoholizma.
– Najviše me motivisala porodica. Svojevoljno sam došao, razmišljao sam dugo o tome da ne odem korak dalje. U ovom težem stanju sam zadnjih sedam godina. Teško je priznati ko je alkoholičar, ko nije. To sve krene korak po korak i onda te dovuče do neke propasti, ti ni sam ne primetiš više da si u tome – priznao je tada Andrej, Anabelin bivši muž.


STARPRINTSCREEN, YOU TUBE