Ana Nikolić provocira i novim izgledom i novim pesmama! Pevačica se na društvenim mrežama pohvalila neverovatnom transformacijom – sa 93 kilograma spala je na 58

Pop zvezda svakodnevno trenira i pokazuje zgodno telo, a da bi njen povratak na estradu bio još zapaženiji, snimila je provokativne pesme “Bilo je lepo” i “Klinika“, koje za samo pet dana zajedno imaju oko pet miliona pregleda na Jutjubu.

Rasla je u domu, gledala BOLEST i SMRT – Soraja Vučelić je mrzela svoj život!?

Dragana Mitar HITNO NAPUSTILA ZADRUGU! Isplivale fotke iz spoljnog sveta – I njen bivši muž je tu!

Luna Đogani POTKAČILA Draganu Mitar! Sprema se HAOS!

Informer je došao do teksta pesme i njenog sledećeg hita “Nije mi do s*ksa“, koji će Ana Nikolić uskoro objaviti i kojim će očigledno uzdrmati estradu.

https://www.instagram.com/p/B8hg7FdHN5a/

– Htela sam sa tobom ljubav, na zemlji i na nebu. Da te zadržim, lagala sam i da čekam bebu. Zbog tebe bih stvarno učinila sve, i stvari koje ne postoje, a ti si se ipak usudio da pitaš da l’ je tvoje. Nije mi do s*ksa kad na tebe pomislim. Ma nije mi do s*ksa, pa samu sebe zagrlim. S njim ja obučena spavam, a i tako se probudim. Ma nije mi do s*ksa, a mogu da plačem pred njim. Pustiću ga neka uđe, samo neka uđe u moju sobu, moju garderobu i u ono tuđe. Nek mi se uvuče ove noći ko dim u kosu i sive zidove moje. Samo neka se uvuče u ono što je tvoje – peva Ana u novoj pesmi.

Ana Nikolić je za ovu pesmu, ali i za sve ostale s povratničkog albuma snimila spotove. Neke kadrove je uradila u Maroku, gde je odvela tim sa deset ljudi, što ju je koštalo oko 70.000 evra!


ScandalScandal, Instagram