Milionska publika širom regiona upoznala je Anu Korać tokom prve i druge sezone rijaliti programa “Zadruga”. Tokom njenog boravka u Beloj kući, Balkan je ostao šokiran kada je čuo šta je sve Koraćeva radila van kamera najgledanijeg TV formata na našim prostorima.

Koraćeva je na imanju uplovila i u vezu sa Davidom Dragojevićem, koji je sa Anom prevario svoju verenicu Aleksandru Subotić. Sada je Ana priznala da se zabavljala sa žestokom momcima i da ih nikada zbog toga nije predstavljala javnosti.

– Žestoki momci nisu bili za javnost. Naravno, prema meni su bili dobri. Hoće me. Eto, takvo mi je društvo – rekla je Ana.

Ana je rekla i da se tokom života nalazila u raznim rizičnim situacijama, zbog čega je često bila zabrinuta. Ona je istakla da je čak prisustvovala i pucnjavi.

– Dešavalo se da se zabrinem za sebe kad oni upadnu u probleme. Jednom sam prisustvovala pucnjavi. Bili smo u klubu, počela je neka frka, jedan mladić je upucan. Zatim se naše društvo potuklo sa njegovom ekipom. Dečko me je uhvatio za ruku, izveo iz kluba, ubacio u kola i otišla sam. Uplašila sam se, ali sam znala da sam sigurna pored njega – setila se Koraćeva.

Ana i David otkrili svoje seksualne fantazije i pali na testu kulture!


starprintscreen