Odlukom ovonedeljnog vođe Dorotee Jovanović, Aleksandra Subotić i David Dragojević bili su potrčci, a dobro poznata pravila nalažu da oboje moraju spavati u izolaciji sve dok njihovi cimeri ne donesu odluku ko će od njih dvoje završiti u zatvoru i boriti se u duelu.

Voditelj Ognjen Amidžić je tim povodom stigao u Belu kuću, a takmičari su odmah počeli sa glasanjem gde su u nekoliko navrata kritikovali Davida i njegove postupke otkad je uplovio u ljubavnu romansu sa Anom Korać.

S obzirom na to da je i Ana imala pravo glasa, ona je pokušala da sačuva svog dečka, ali nije mogla, a da ne prokomentariše svoju suparnicu koju je Dragojević ostavio zbog nje.

“Što se tiče nominovanih, ja Aleksandru neću komentarisati, već smo imali sukob, ona zna na čemu je sa mnom i to je to. Što se Davida tiče, on je moj dečko i to je to. O njemu imam sve najbolje da kažem, prema meni je pažljiv. Bitno mi je da vodi računa o meni. Njega neću poslati nikad”, rekla je Ana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

“NEKA SVAKO USTANE I KAŽE KAKO JESTE” Posle Mine Vrbaški, progovorila i njena majka: Istina je da su ona i Ana Korać ŽIVELE ZAJEDNO, ne znam zašto se PERE!


starprintscreen