Pevač Darko Lazić i njegov vozač Miljan Vračević, inače bivši učesnik rijalitija koji je oborio sve rekorde gledalnosti, “Zadruge”, napadnuti su preksinoć na jednoj privatnoj proslavi.

Oni su oko 23 časa stigli u naselje Umčari, nedaleko od Beograda, gde je Lazić trebalo da peva na proslavi 18. rođendana, kada su ih iznenada presrela dva nepoznata muškaraca.

Napadači su Lazića i Vračevića isprskali suzavcem, a ispalili su i dva metka u vazduh, kako bi ih zaplašili. Na svu sreću, sve se dobro završilo, a pevač i njegov vozač su ostali nepovređeni.

 

Darkova koleginica Aleksandra Bursać pevala je na istoj proslavi i, kako navodi, bila je ispod šatora dok se ova drama odvijala.

“Sve se desilo ispred šatora u kom smo pevali i bukvalno ništa nisam videla. Čak nisam ni znala da Darko treba da peva. Čula sam se sa njegovim vozačem Miljanom i znam da je Darko sada dobro i da nije upucan. Niko ništa nije video, izuzev žena koje su radile na slavlju ispred šatora. One su nam ispričale da su nepoznati momci nekoliko puta u toku večeri dolazili da se raspitaju kada dolazi Darko. Čim je stigao, oni su ga napali, a ostalo znate”, rekla je Aleksandra.


StarInstagram