Kako javljaju domaći mediji Aca Lukas i njegova izabranica Jovana Doroški otišli su, na svega pet dana, na odmor koji su platili čak 15 hiljada evra. Aca ne stiže da se odmori od nastupa koje ima skoro svakoga dana, ali po svaku cenu je želeo da provede barem nekoliko dana sa svojom novom devojkom.

Jovana i Lukas svoju vezu započeli su nedavno, a popularni pevač odabrao je jedno od najluksuznijih letovališta, italijansko ostrvo Kapri, gde je cena aranžmana u hotelu na obali mora za njih dvoje 2.500 evra dnevno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

“Ovaj odmor Aca nije ranije planirao, mislio je da tek krajem septembra on i Jovana otputuju na neku egzotičnu destinaciju, kad završi sa svim obavezama koje ima. Ali prošle nedelje jednostavno mu je došlo na ideju da ove nedelje njih dvoje negde otputuju i da tako iznenadi svoju devojku. Uplatio je aranžman prošle nedelje, nakon čega je otišao u Crnu Goru, gde je imao zakazanu tezgu”, priča izvor Kurira.

 

View this post on Instagram

 

TRAFFIC!!! 😂

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

“Pre polaska Aca je preko agencije tražio da mu iznajme plovilo jer on najviše voli da krstari kad je na odmoru. Mislim da je samo za jahtu platio još pet hiljada evra, a u tu cenu ulazi iznajmljivanje, plaćanje vozača, osiguranje i drugo. Takođe, morao je da plati i dve povratne avionske karte, jer on i Jovana nisu mogli da stignu na redovan let koji je organizovan preko agencije. To je koštalo preko hiljadu evra. Tu su, naravno, i ručkovi i večere, kao i izlasci. Eto, kad se sve to sabere, Acu će luksuzno letovanje na Kapriju za samo pet dana koštati oko 15.000 evra”, dodaje izvor.

 

View this post on Instagram

 

#AcaLukas

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

Lukas se nije oglašavao povodom cele situacije, ali će u Beogad zbog poslovnih obaveza morati da se vrati najkasnije do subote veče.

LUKAS VERIO JOVANU?! Kupio joj skupoceni prsten sa dijamantom!


starstar