Turski glumac ponovo zaludeo žene: Godine mu ne mogu ništa, Bali Beg uopšte ne stari

14.06.2024

15:15

By

Fotografija Bali Bega

YouTube/Printskrin

Bali Beg

Turski glumac Burak Ozdživit, kojeg je proslavila uloga Bali Bega u poznatoj tele noveli, godinama je miljenik dama širom sveta. Čak i posle dužeg vremena koliko ga nema u turskim sapunicama koje su se i kod nas nekad gledale, žene širom sveta lude za njim, a to dokazuje i fotografija Bali Bega koja se pojavila na Instagramu.

Fotografija Bali Bega ostavila dame širom sveta bez teksta

Bali Beg je inače uloga poznatog glumca u hit seriji „Sulejman Veličanstveni“ koja se kod nas emitovala pre desetak godina, međutim ni toliko dugo vremena koliko je prošlo od prikazivanja, nije umanjilo popularnost ovog lepotana, pa ne čudi što je nova fotografija Bali Bega ponovo zaludela žene svih uzrasta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Bali Bega inače godinama unazad mnogi prate u stopu i upoznati su sa događajima koji su u vezi sa njegovim životom, a zahvaljujući društvenim mrežama imamo njegov život na tacni, koji ni on sam ne skriva, pa se svako malo pojavi neka fotografija Bali Bega, ali gore objavljena dokazala je samo koliko je glumac i dalje lep, mladolik i poželjan.

Fotografija Bali Bega izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama

Naime, nova fotografija Bali Bega, koja je osvanula na Instagramu, izazvala je lavinu interesovanja i komentara na račun zgodnog i neodoljivog glumca koji je sinonim za turske hit serije.


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Burak je na jednoj od fotografija pozirao na sofi u luksuznom hotelu sa suprugom, takođe glumicom Fahrije Evćen. Za razliku od ranijih fotografija, glumac sada ima primetno veću bradu i dužu kosu, a čini se i da se malo popravio, ali mu čak i višak odlično stoji.

Kilogrami nisu uticali na njegovu muževnost, naprotiv, što se jasno vidi na fotografiji na kojoj pozira sav u belom. Očito je i dalje je zadržao šarm, zavodljivost i jasno je – i dalje nosi titulu jednog od najpoželjnijih turskih glumaca.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram/Printskrin

Još iz kategorije