Istina o privođenju: Zvezdana otkucala ova bliska osoba, policiji predala sve dokaze

09.04.2023

21:00

By

Zvezdan Slavnić i Slađa Delibašić

Zvezdan Slavnić je prošle nedelje izveden iz Zadruge kako bi dao izjavu u policiji zbog grubog ponašanja prema Ani, a prijavila ga je navodno anonimna osoba.

Zvezdan Slavnić izveden iz Zadruge zbog grubog ponašanja prema Ani

Kako saznajemo, Zvezdan Slavnić je izveden iz Zaduge da bi dao izjavu bez prisustva advokata, a policiji je rekao da je najgore što je učinio bivšoj ženi jeste to što je pljunuo i da fizičkog nasilja nije bilo. Policija ga je potom opomenula da mora da vodi računa kako se ponaša na televiziji i da sledeća prijava za njega može biti kobna s obzirom da je na uslovnoj slobodi, te da lako može da završi iza rešetaka. Mnogi sumnjaju da je u sve upletena kuma Milena Kačavenda. Međutim, Zvezdana nije prijavila ona, već Anina majka Mila, kako nam je otkrila njena komšinica iz zgrade.

Pročitajte: Uhapšen Zvezdan Slavnić- Iz Zadruge ga izvela policije, Ani se ne piše dobro FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

– Njena mama je prijavila Zvezdana jer je ženi već nekoliko puta pozlilo zbog njegovog ponašanja. Nije smela da spava od straha jer se boji da će on Ani da uradi nešto strašno. Kap koja je prelila čašu bilo je kada je Zvezdan bacio sto, a onda je ucenio tako što je pretio da će da prereže sebi vrat. Pljuvanje Ane i ostale bljuvotine su samo kap u čaši. Niko nije reagovao i zato je Anina mama zvala policiju i prijavila ga anonimno, jer ne želi da ima problem sa Anom kada ona izađe iz Zadruge. Moku i Slavicu treba da je sramota da pljuju po Ani, kako ne kažu da im sin nije normalan šta radi javno. Ja živim u istoj zgradi sa Aninom majkom i ona mi je rekla da će svaki put da zove policiju kada Zvezdan krene na Anu. Ona je žena u godinama i mnogo joj je teško da gleda ćerku kako se pati i šta joj sve Zvezdan radi, a ona je potpuno nemoćna da joj pomogne, osim što može da pozove policiju – rekla je komšinica za Star i dodala:

Pročitajte: Dokaz je pred vama – Zvezdan Slavnić ima tajni plan, supruga Ana u sve umešana FOTO

zvezdan slavnić iz zadruge– Mila ne želi da se oglašava javno, živi povučeno i mnogo je dobra žena, ali se plašim kako će se sve ovo odraziti na njeno zdravlje, jer se mnogo sekira za Anu- zabrinuto je zaključila njena komšinica.

SLIKE: Bojan Vuković,

Još iz kategorije